Eurotrip #4: Douglas My Favorite Palette

Една палитра, две палитри, три палитри... "От колко палитри със сенки за очи се нуждае една жена?" Ако често чувате този въпрос, ви предлагам да го подминете спокойно и просто да се гримирате с нови сенки от новата палитра.
Към новите придобивки от Германия се присъедини и новата палитра на Douglas Make-up My Favorite Palette Nude. Палитрата се предлага и у нас, а цената е повече от достъпна - 25,99лв.




Възможно ли е палитра, която съдържа 16 цвята и струва толкова да предлага отлично качество? Възможно е!
My Favorite Palette Nude наистина съдържа 16 цвята сенки за очи. Съотношението между блестящите и матовите цветове определено е в полза на блестящите. Разнообразието е голямо и бихте могли да сътворите както ежедневни, така и вечерни красоти, използвайки само нея.

Опаковката на My Favorite Palette е пластмасова, но достатъчно стабилна. Няма нужда да се безпокоите, защото се затваря плътно и може да ви следва навсякъде. От вътрешната страна на капака има огледало, което е с достатъчно големи размери за гримиране. Но с уговорката, че го ползвате само за очи, защото е тясно и няма да послужи за гримиране на цялото лице.


Подборът от цветове в My Favorite Palette Nude е съсредоточен в топлата гама. Можете да избирате от нежни розови и златисти цветове за създаване на изцяло ежедневна грим визия или пък да заложите на опушен грим с някои от тъмните предложения в палитрата.

Свикнали сте светлите цветове обикновено да не са достатъчно пигментирани и да изискват наслагване, докато покажат истинския си цвят? Палитрата от Douglas Make-Up няма да ви разочарова, защото всички цветове са пигментирани. Единствената ми забележка е към матовия черен цвят, който можеше да бъде малко по-наситен.


Цветовете нямат имена, но пък компенсират с красота. На разположение са достатъчно матови сенки, които са подходящи за цялостен грим или пък за преливане в сгъвката на окото.

My Favorite Palette от Douglas Make-Up изненадва приятно с много високо качество на достъпна цена. Горещо я препоръчвам за тези от вас, които искат да разполагат с една палитра в ежедневието, която им предлага многобройни цветове комбинации.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Tangle Teezer за разплетена грива

Код чиста кожа: Как се справих с излишното омазняване и акне