Матирана кожа със Sexy Mama от theBalm

Добрата грижа, основа и фон дьо тен са задължителни стъпки за постигане на порцеланова кожа. А коя е стъпката, която ще гарантира, че този ефект ще се запази за максимално дълго? Матиращата пудра Sexy Мама.

Името на пудрата от theBalm е секси, точно каквато е и опаковката. Тя отново е картонена, с магнитно затваряне и с изкусителна ретро мадама. Количеството пудра е 7,08 грама.


Най-важното, което трябва да знаете за Sexy Mama е, че тя е прозрачна. Това означава, че поставена върху фон дьо тена, тя няма да промени цвета му. Любовта към прозрачните матиращи пудри е огромна и популярността на този продукт със сигурност ще се запази за дълго. Пудрата не изглежда като типични "translucent" пудри, защото в опаковката изглежда с цвят. Но нанесена на лицето Sexy Mama не придава какъвто и да било цвят, а просто матира кожата.

Създава ли пудрата от theBalm пудрен ефект на лицето? Категорично не! Пудрата е абсолютно невидима, когато е нанесена.
Каква е издръжливостта на Sexy Mama и може ли тя да Пудрата за някой специален повод? Категорично да! Sexy Mama от theBalm беше пудрата, която избрах за сватбения ми грим и може да каже, че през целия ден и почти цялата нощ лицето ми остана матирано. Температурата навън беше 31 градуса, прегръдките и целувките не спираха, а кожата ми изглеждаше прекрасно.
Препоръчвам Sexy Mama на всички момичета, които искат дълготрайно матиране, без да се забелязва самата пудра.
Цена: около 30 лева от Debenhams в Bulgaria Mall.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Tangle Teezer за разплетена грива

Eurotrip #4: Douglas My Favorite Palette

Код чиста кожа: Как се справих с излишното омазняване и акне